www.content-marketeers.nl is live

donderdag 09 mei 2019

Onder de vleugels van ActieResult is een tweede activiteit geboren, te weten; www.content-marketeers.nl.​

Om nieuwe marktkansen te kunnen omarmen is deze tweede activiteit ontstaan. Onder ActieResult kunnen maar een beperkt aantal klanten bedient worden, omdat het consultancy werkzaamheden zijn.
Met Content-marketeers.nl is een heel team van externe specialisten opgebouwd, die de operationele werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor kunnen er nieuwe klanten en nieuwe markten bedient worden.
Met Content-marketeers helpen wij andere bedrijven met het maken van content. Wij zijn de externe partner voor marketing en communicatie, zowel voor een eenmalige opdracht of meer structureel.

De doelgroep van Content-marketeers bestaat vooral uit bedrijven die zelf geen marketing- en communicatieafdeling hebben, maar wel met regelmaat van zich willen laten horen naar bestaande- en nieuwe klanten. Het bedenken van goede content en het met regelmaat creëren van content is een vak apart. Uiteraard is het voor bedrijven met een eigen marketing- en communicatieafdeling ook goed om een buitenstaander naar de huidige marketing- en communicatie-uitingen te laten meekijken. Een kritisch opbouwende blik van een buitenstaander levert vaak een frisse kijk op.