Op naar 2020

zondag 15 december 2019

Het mooie als je ‘klaar’ bent bij een opdrachtgever, is dat je op dat moment niet weet wie de volgende opdrachtgever gaat worden.

Recent had ik direct een aantal gesprekken lopen voor nieuwe uitdagende opdrachten.

De rode draad van deze opdrachten waren allen; groei, groei en groei.

Groei omdat er naar een overname toegewerkt moet worden, groei omdat de markt nog niet verzadigd is, groei om de concurrentie voor te willen zijn.

Stuk voor stuk bedrijven die bij mij passen; ondernemende ondernemers met een passie voor hun reeds opgebouwde bedrijf en business.

Ik kies zelf bewust niet voor een opdracht op opdrachtgever maar hanteer het principe; wie het eerste besluit om met mij in zee te gaan, daar ga ik aan de slag.

Hierdoor sluit ik geen bedrijf uit en sta open om hen verder te helpen, wanneer zij er aan toe zijn.

Tot nu toe werkt mijn principe goed en ben ik de afgelopen 4 jaar van de ene opdracht naar de andere opdracht gegaan en heb ik mee mogen werken aan mooie opdrachten en heb ik al een groot aantal bedrijven verder op weg geholpen om hun bedrijf te laten groeien; zowel in omzet, klant toename, als in producten en personeel.

Mocht jij met jouw bedrijf echt willen groeien, laat het mij weten en wellicht gaan wij ook samen aan successen bouwen…….